Струва ми се,че моята задница е по висока от на другите Qv-та,та вапроса ми е дали ако смения пружините с такива от 1.4 или 1.6 ще падне поне малко?????Ето и снимка:
Известие
Collapse
No announcement yet.
Висока задница?????
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alfa boy Qv Покажи съобщениеСтрува ми се,че моята задница е по висока от на другите Qv-та,та вапроса ми е дали ако смения пружините с такива от 1.4 или 1.6 ще падне поне малко?????Ето и снимка:Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa boy Qv Покажи съобщениеБлагодаря за комлиментите,а тва срязване как става,нали ако искам примерно да ми падне с 5 см,колко да отрежа от прожините,гумите са ми 195/55/15-предни и 195/50/15 задниFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa boy Qv Покажи съобщениеМерси колега еми маи маи ще слагам някви спортни за да падне малко,ам какво ще предложите а?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
195/55/15 си е оригиналния размер за куве и си е перфектен размер за всички модификации на 145/6. Аз карам с такива вече 3-та година и няма грижи.
Съвсем нормално е да ти изглежда вирната задницата, след като там си сложил гуми, които са с 2 см по-малки в диаметър
Отделно, както каза Тонов, окачването на куве е по-ниско от на 1.4 и 1.6. Рязане на пружини не знам доколко си струва, след като се намират комплекти спортни пружини за около 150 лв.
А смъкването ако не в 'Клуб картер', ще те вкара зимата в клуб 'Предна броня"_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Един от най-големите дразнители по тая кола за мен е точно ниската предница. То не бяха бордюри, неравности по пътя и сякви тем подобни ... като я погледнеш на канала после всичките може да си ги видишЗнам че по ниска изглежда "по-яко" ама така просто си просиш някои ремонт. (И аз съм член на клуб картер
)
Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
Alfa Romeo 164 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от astronoma Покажи съобщениеколега какъв е проглема ,срежи пружините и готово....моита беше така и нема друг начин
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment