Известие

Collapse
No announcement yet.

Висока задница?????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Висока задница?????

Струва ми се,че моята задница е по висока от на другите Qv-та,та вапроса ми е дали ако смения пружините с такива от 1.4 или 1.6 ще падне поне малко?????Ето и снимка:
    Attached Files
    sigpic145 Qv

1,4/1,6 са с по-високи пружини от твоите.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от alfa boy Qv Покажи съобщение
      Струва ми се,че моята задница е по висока от на другите Qv-та,та вапроса ми е дали ако смения пружините с такива от 1.4 или 1.6 ще падне поне малко?????Ето и снимка:
      Екстра си ти е задницата, с какви гуми си кажи по добре.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

според мен една 16 цола дьанта ште реши проблема
        147 1.8 twin spark

Comment

и аз от показаната снимка мисля че е супер височината и отпред и отзад. Гумите като гледам май са 195/50/15?

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

детелинката е мн красива от близо
            Attached Files
            147 1.8 twin spark

Comment

...

колега какъв е проглема ,срежи пружините и готово....моита беше така и нема друг начин
              sigpic
              АЛФА РОМЕО 145

Comment

Благодаря за комлиментите,а тва срязване как става,нали ако искам примерно да ми падне с 5 см,колко да отрежа от прожините,гумите са ми 195/55/15-предни и 195/50/15 задни
                sigpic145 Qv

Comment

Благодаря за комлиментите,а тва срязване как става,нали ако искам примерно да ми падне с 5 см,колко да отрежа от прожините,гумите са ми 195/55/15-предни и 195/50/15 задни
                  Предните са ти високи и от там идва проблемацията ти. Тоя размер 195/55/15 идва малко висок за QV то според мен (въпреки че по каталог го дават с него), пък и е с 2см. по висок от 195/50/15. А това за пружините се едно не си го прочел, нема такава дивотия която можеш да сътвориш.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Мерси колега еми маи маи ще слагам някви спортни за да падне малко,ам какво ще предложите а?
                    sigpic145 Qv

Comment

Мерси колега еми маи маи ще слагам някви спортни за да падне малко,ам какво ще предложите а?
                      Потърси си някакви спортни да това е варианта, но рискуваш със смъкването на колата да станеш редовен член на клуб "Картер"
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ахам.ясно еми маи маи да си остане по добре така както си е от колкото да се пресиединя кам клуба,пак 6те видим както каза колегата от пловдив по добре да и сложа едни 16-ки и работата е ОК!!!!
                        sigpic145 Qv

Comment

195/55/15 си е оригиналния размер за куве и си е перфектен размер за всички модификации на 145/6. Аз карам с такива вече 3-та година и няма грижи.
                          Съвсем нормално е да ти изглежда вирната задницата, след като там си сложил гуми, които са с 2 см по-малки в диаметър
                          Отделно, както каза Тонов, окачването на куве е по-ниско от на 1.4 и 1.6. Рязане на пружини не знам доколко си струва, след като се намират комплекти спортни пружини за около 150 лв.
                          А смъкването ако не в 'Клуб картер', ще те вкара зимата в клуб 'Предна броня"
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Един от най-големите дразнители по тая кола за мен е точно ниската предница. То не бяха бордюри, неравности по пътя и сякви тем подобни ... като я погледнеш на канала после всичките може да си ги видиш Знам че по ниска изглежда "по-яко" ама така просто си просиш някои ремонт. (И аз съм член на клуб картер )
                            Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                            Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от astronoma Покажи съобщение
                              колега какъв е проглема ,срежи пружините и готово....моита беше така и нема друг начин
                              ако си срязал пружините, то на всеки по-сериозен завой задницата ще те изпреварва неконтролируемо!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                              X